algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
25°

Tensió dins el Govern per l'eliminació del requisit de català a la Sanitat

Enganyats. Així se senten alguns dels integrants del Govern presidit per Francina Armengol. I farts de que se'ls enganyi amb una qüestió tan important com la llengua pròpia de les Balears.

Al final, ha resultat, tal i com advertien alguns sindicats, l'OCB i els experts, que al voltant de 2.300 interins accediran a una plaça fixa de funcionari, no només sense requisit de català d’entrada, sinó que ni tan sols amb l'obligació de certificar coneixements de català en els dos anys que s’exigeix a la resta de processos d’estabilització, és a dir, amb una exempció de català vitalícia.

Ara mateix el Govern és a prop d'una important crisi perquè esl qui varen garantir que ningú accediria a la funció pública sense certificar uns coneixements mínims de català, va mentir.

Recurs contra a convocatòria

dBalears, ja va avançar que un grup de persones interessades a títol particular i algunes entitats culturals i sindicals valoren la possibilitat d’interposar un recurs contra les convocatòries d’IB-Salut corresponents als processos d’estabilització d’interins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@Obvi

Daño?.
Me lo paso bomba.
No sabría qué elegir entre El Mundo Today y DBalears.
Están ahí, ahí.
Valoració:0menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Ales pròximes., Es passen l´Estatut i la seva sagrada constitución pel forro.Llavors diuen que TOTS hem de cumplir les lleis.
Valoració:0menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Guapi!
Segur que ets massoquista.
Si no, no llegiries aquest diari, que tant de mal et fa...
Però si això et fa tenir un orgasme... idò pateix!
Valoració:0menosmas
Per Mallorquinarro, fa dervers d'un any
@Que poc estimen al nostre poble
Com un clau. Signo el que dius.
Valoració:1menosmas
Per T.M, fa dervers d'un any
La meva papareta és per la Cup
Valoració:5menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Una sanitat que exclou la nostra LLENGUA, és injusta i discriminatòria. I per favor, deixeu de posar excuses. Els metges que venen, parlen castellà, anglès, alemany, ( i molts també italià i francès...) Vaja, que de fer el tonto en sabem tots. Els que NO ens volen entendre, sols pensen que fan de "españolito conqueridor de terres llunyanes.
Valoració:14menosmas
Per Que poc estimen al nostre poble!, fa dervers d'un any
El que ha de fer la conselleria de Sanitat, és avaluar els currículums de manera que no perjudiquin als nostros sanitaris i pagar-los uns sous més adequats a la seva responsabilitat, hores de treball i nivell d'estudis . Perque fent aquest petit acte de justícia hauran resolt molts de problemes, sense haver de destruir la nostra llengua, ni perjudicar als pacients catalanoparlants, als que metges nouvinguts se neguen a atendre,
Perque ningú amb dos dits de front, negarà que per arreglar els problemes d"atur i de consolidació de llocs de feina d'uns sanitaris forasters, que dit sigui de passada no solen ser els millors professionals del seu ram, condemnar a la nostra societat a perdre la seva llengua i prohibir-li parlar al metge amb el seu idioma matern, quan està malalt i preocupat o assustat, no sigui una crueltat i, com diuen els eivissencs, UNA ASENADA monumental.
Jo no penso votar al PSOE mai més en la meva vida. Perque poc a poc i amb dissimul ens estan robant el dret de parlar la nostra llengua i ens fan als mallorquins, menorquins , eivissencs i formenterers, ciutadans de segona i inferiors als forasters.monolingües del Castellà i catalanòfobs furibunds. I en certa mesura, son pitjors que en Bauzá, perque aquest darrer feia les mateixes barbaritats, però almenys quan les feia no s'en amagava i atacava de front.
I és que bàsicament, el PSOE és pancastellanista, catalanòfob, antimallorqui i sobre tot, és fals, molt fals.
Valoració:10menosmas
Per Mou la llengua?, fa dervers d'un any
Així no podrem moure la llengua.
Valoració:6menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Ahora?.
Con la Sanidad?.
Y la convocatoria de estabilización de los servicios generales de hace unos meses sin exigir el nivel mínimo gracias a Apesteguía?.
No sé, Rick, pero creo que los que van en las listas de MES ya pueden ir pidiendo la reincorporación a sus trabajos.
Si alguna vez han trabajado, claro.
Se os acabó pisar moqueta.
Y va a ser gracias a vuestra propia gente.
Fenómenos.
Valoració:-10menosmas
Per A les pròximes., fa dervers d'un any
I l´Estatut d´Autonomia? Paper banyat!
Així incompleixen les lleis el Govern!
Quina diferència hi ha entre dretes i esquerres?
A les pròximes ens veim.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente