cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 23°
23°

Nova sentència política a un jutjat de Palma: condemnen un senyor de 68 anys per haver pintat llaços grocs

De nou la Justícia espanyola entra en política. Uns fets que, com a molt, haurien de ser tractats com una sanció administrativa, són sotmesos a judici i s'empren arguments polítics per justificar la condemna.

Un jutjat de Palma ha condemnat a un senyor de 68 anys, a pagar una multa de 60 euros per un suposat delicte continuat de danys. Se l'acusa d'haver pintat llaços grocs, de solidaritat amb els presos polítics i exiliats, a diversos carrers de Palma.

El dia 9 de març de 2018, aquesta persona va ser detinguda per la Policia espanyola al carrer Alfons el Magnànim que el va acusar d'haver pintat llaços grocs.

L'acusat, un mes després dels fets, va pagar 834,90 euros a una empresa de neteja perquè llevàs els llaços pintats. Aquest aspecte va ser valorat com a atenuant per la Fiscalia i posteriorment per la magistrada, que després de l'acord de conformitat aconseguida entre les parts abans d'iniciar-se el judici, va dictar sentència en el mateix acte de judici.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Dolors franquet, fa dervers d'un any
"El imperio de la ley", promulgat per els que no la compleixen, ( la ley NO es igual para todos), es directament proporcional al " patriotisme dels que evadeixen impostos descaradament i s' enduen diners negres de comisions d' entitats tan patriotes com ells als paraisos fiscals.
La bruticia mes gran es la que te un estat corrupte que preten ferse passar per una democràcia devant el mon, tant descarat es aquest represor i"mperio de la ley que fa publicitat a un diari subvencionat del mes abyecte assassí, senyor Barrio Nuevo ( un quipo de llano a la " moderna")
Valoració:10menosmas
Per Anselm Llull, fa dervers d'un any
I tots aquests... fenòmens que pinten a les murades?
A aquesys catifa vermella!
No sé com els polítics no els cau la cara.
Gabriel Ferrater:
Creo que los políticos són unas malas bestias, pero también que hay unos que son peores que los otros.
Idò això.
Valoració:7menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Yo lo pondría un mes a limpiar muros, y luego deportado a Tractoria
Valoració:-29menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Un claro ejemplo de persona mayor para el cual los servicios públicos no organizan cursillos, actividades i programas para la tercera edad y que nuestros abuelos no se aburran y no hagan tonterías.
Valoració:-28menosmas
Per Els fatxes embruta-parets s'escandalitzen, fa dervers d'un any
Recordau aquell dia que el bust d'Aurora Picornell, al Born del Molinar, va aparèixer tot brut i tacat, perque els ultres rabiosos li havien tirat un pot gros de pintura al damunt?I tots varem pagar la neteja del monument, que és molt més costôs que uns llacets petits. Però com que ni se molestaren en investigar, perque tots sabem quina classe de gent ho havia fet , hem de pensar que si els àctes vandàlics els cometen els ultres son "actes vandàlics bons i exemplars".
Que no trobin rar que hi hagi independentistes, perque amb aquesta gent tan fanàtica,que no sap demanar perdó i que té un orgull i una supèrbia, per no se sap quina qualitat, però que li impedeixen reflexionar, veure que va malament i canviar, no se pot viure tranquil i en pau, ni se pot esperar que hi hagi ni un mínim de justìcia.
Valoració:37menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Nadie, tenga la edad que tenga tiene derecho a embadurnas las paredes, sean públicas o privadas.
¿Qué pasaría si todos hiciéramos lo mismo?
He dicho en varias ocasiones, que la venta de estos pulverizadores de pintura, debe estar regulada para su uso única y exclusivamente a profesionales.
Naturalmente el "Baleares", siempre barriendo a beneficio de inventario. Y los papanatas de siempre, más de lo mismo.
Valoració:-35menosmas
Per Tàpies, fa dervers d'un any
@Picaso, d'això es tracta, Palma esta plena de pintades, si agafen qualcú, el duen a la policia local i, com a molt, li posen una multa administrativa. Qui me pot explicar per què en aquest cas ha intervengut la policia nazional i la justicia espanyola?
Valoració:34menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Ja sé que no tenen vergonya,. Però tampoc tenen justícia
Per a mi, preferesc els animalets. O les feres. No tenen tanta mala bava. Que vol dir que no podem pintar llaços? I els que treuen banderes nazis i feixistes? A Aquests, una catifa vermella,és clar!
tanta sort que no poden controlar els pensament, ni els desitjos.Que si es compleixen els meus, rectificarien tot
d´una.
Valoració:23menosmas
Per Emigrante, fa dervers d'un any
¿Importa que tuviera 68 años?
¿Y si hubiera tenido 45 estaría bien la sentencia?
¿O 23 u 85?
Valoració:-16menosmas
Per escorpí, fa dervers d'un any
L'Espanya dels collons no deixa de tocar-nos els collons. I nosaltres ens posem a riure!
Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente