algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 23°
29°

Compromís, Más País, MÉS per Mallorca, Chunta Aragonesista, Verdes-Equo, CpM i MdyC presentaran la Declaració de Mallorca a Palma

205391

Coalición por Melilla i Movimiento por la Dignidad i la Ciudadania s'incorporaran a l'aliança de MÉS per Mallorca, Compromís, Más País, Chunta Aragonesista i Verdes-Equo en un acte públic aquest divendres.

Els set partits celebraran una jornada de feina divendres a Palma per a signar la Declaració de Mallorca i continuar ampliant així l'espai de col·laboració entre diferents forces territorials, des de l'horitzontalitat.

A l’acte hi participaran Lluís Apesteguia i Neus Truyol; de MÉS per Mallorca, Íñigo Errejón; de Más País; Joan Baldoví, de Compromís; Gregorio Briz, de Chunta Aragonesista; Inés Sabanés, de Verdes-Equo; Fatima H.Hossain, de Moviment per la Dignitat i la Ciutadania; Mustafa Aberchan, de Coalició per Melilla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Benvolguda Nina Font, totes les persones d’esquerres, que fan feina compromeses i que jo conec, tenen desavinences i desacords amb altra gent d'esquerres. Ser unitaris i d'esquerres, per a mi significa entendre i acceptar que som plurals i que les desavinences s'han de tractar amb respecte, parlant, reclamant i cedint quan cal, però cercant el consens i sense renunciar a res. Ser unitaris no implica acatar i callar quan hi ha desacords, en això jo l'hi diuen braç de fusta amb encefalograma pla.
Valoració:3menosmas
Per Nina Font, fa dervers d'un any
A quin partit representa na Neus Trullols? Es incapaç de possar se d’acord amb ningú que no sigui d’iniciativa.
Valoració:0menosmas
Per Això és tot?, fa dervers d'un any
Aquesta "declaració de Mallorca" amb Mas País del fracassat Errejon del "esto de los presos catalanes me cae muy lejos" segur que serà un esdeveniment important que ratificarà el decadent mini sobiranisme regional de Més. És de considerar la presència de Joan Baldoví, autèntic professional, perquè la seva experiència en això de la supervivència política serà determinant.
Valoració:5menosmas
Per Poc espai per molta gent, fa dervers d'un any
La Plaça París és molt petita, per un acte. que se preveu que congregarà a molta gent
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente