algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Thomàs (PSIB): "Bauzá acaba la legislatura igual que Jaume Matas"

8860
El diputat creu comparable la situació dels dos últims presidents del Govern del PP. | R.L.

El diputat socialista Vicenç Thomàs ha assegurat que el president del Govern, José Ramón Bauzá, «acaba la legislatura exactament igual que el senyor Matas», després que l'Audiència de Palma hagi ordenat admetre a tràmit una querella en contra seva per no treure a concurs noves farmàcies.

Thomàs ha acusat Bauzá, de qui ha dit que «sempre els han preocupat més els seus negocis particulars i personals que els problemes i interessos del conjunt dels ciutadans», en declaracions facilitades pel PSIB.

Segons el diputat socialista, amb la decisió de l'Audiència de Palma «s'obren diligències davant un presumpte delicte de prevaricació per omissió per no fer concursos de mèrits de les farmàcies autoritzades i que el PP no ha tret».

Qui fora conseller de Salut quan es van autoritzar aquestes noves farmàcies ha assegurat que la decisió adoptada per l'Audiència que s'investigui el cas és «una conseqüència més que Bauzá sempre hagi prevalgut els seus interessos particulars i els seus negocis, en aquest cas una oficina de farmàcia, que tot el que envolta els problemes dels ciutadans i les seves necessitats».

Thomàs considera que existeix «incompatibilitat» pel fet que Bauzá sigui farmacèutic i ha criticat el «nul interès de la Conselleria de Salut per treure aquests concurs» per l'existència de «interessos creuats entre membres del Govern».

El socialista ha reiterat a més els seus dubtes per com queda la seguretat jurídica en aquest àmbit després de la decisió de l'Audiència de Palma i que ahir el Parlament aprovàs amb el suport del grup popular el projecte de llei que modifica l'ordenació farmacèutica de les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A priori, fa mes de 9 anys

En Jaume Matas va incórrer en delictes de tipus eci
Econòmic. però mai va intentar desmantellar la nostra Cultura per implantar la castellana. Bauzá és molt més odiat que en Matas i esper que hagi sigut honrat .

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente