nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

March es reincorpora avui com a director de l'IES Marratxí

Marratxí en una imatge d'arxiu quan encara hi havia el llaç quadribarrat al centre marratxiner. | M.A. CA

Jaume March es reincorporarà aquest dijous com a director de l'IES Marratxí després de ser apartat de les seves funcions el passat 24 de gener. Educació va obrir a March un segon expedient amb mesures cautelars per haver expedientat a una exalumna del centre que va gravar il·legalment a un docent de saltant-se així el Decret de Drets i Deures dels Alumnes. A partir d'aquest dijous les mesures cautelars queden sense efecte a l'haver passat sis mesos.

Durant tot aquest temps l'instructor dels dos expedients a March no ha fet arribar al docent ni una proposta de resolució. És per això que després dels sis mesos de suspensió s'ha de reincorporar.

March ha rebut aquest dimecres in extremis, a les 14 hores, la resolució d'Educació de què dijous ha de tornar al seu lloc de feina. El docent ja tenia previst reincorporar-se perquè sap que la normativa l'obliga a estar al capdavant de l'institut després de mig any apartat del càrrec. En cas de no fer-ho, podria ser acusat per la Conselleria d'abandó de les seves funcions directives. Educació té ara un any per prendre una decisió i resoldre els dos expedients.

Dos expedients molt polèmics
Educació obrí el passat desembre un primer expedient a March per una “falta molt greu per conculcar el dret a l'educació” durant els dies de vaga. Una família afí al Círculo Balear denuncià el director a Inspecció educativa i la Conselleria actuà. Ara bé, en aquest cas no es va suspendre al docent de sou i feina com sí que succeí amb els directius menorquins.

El segon expedient li fou incoat a finals de gener com a “falta greu”. En vint-i-cinc anys de docència March no havia tingut mai un expedient i en poc més de dos mesos decidiren obrir-ne'n dos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per David, fa mes de 9 anys

Benjami (sic):

No sabeu perdre.

Valoració:3menosmas
Per padre, fa mes de 9 anys

Lamentable la presencia de este Seños. Deberia reflexionar y dejar la docencia, o lo que sea en lo que trabaje. porque de docente nada de nada!!

Valoració:-1menosmas
Per un padre, fa mes de 9 anys

Sólo con ver el careto fascistoide de este tipo yo no matriculo a mis hijos en ese centro ni de coña.

Valoració:-2menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

Con este sujeto el pancatalanismo (los pancas) es fascismo puro y duro en las aulas

Valoració:0menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 9 anys

Simplemente hay que aplicar los Decretos de Nueva Planta y se acaban las tonterías.

Valoració:0menosmas
Per pobres niños, fa mes de 9 anys

¡Pobres niños!. No deja el cargo ni con agua caliente.

Valoració:0menosmas
Per cansada de todo, fa mes de 9 anys

Que cansada estoy de que se imparta politica en las aulas.
Basta ya de politica en las aulas

Valoració:0menosmas
Per cansada de todo, fa mes de 9 anys

Que cansada estoy de que se imparta politica en las aulas.
Basta ya de politica en las aulas

Valoració:0menosmas
Per A Liorna!, fa mes de 9 anys

Aquesta gent pancastellanista, no té cap tipùs de sensibilitat ni s´atura a pensar, que el seu deure és respectar la llengüa i la cultura del lloc que els ha acullit. Ara li toca al director, posar una demanda a l´alumna per difamació i també per deteriorar la seva imatge, ja que si una persona només es llegeix els titulars, podria pensar que el director li ha volgut fer qualque cosa greu a aquiexa alumna.

Valoració:23menosmas
Per Rammstein, fa mes de 9 anys

AquÍ en català!@ Hoy son de esos días que no tengo ganas de escribir en català, soy un revelde anarquista y desprecio cualquier imposición que queráis instaurar.No tengo ídolos ni banderas , amo la libertad .

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente