L'Audiència condemna Munar a sis anys pel cas Can Domenge
La Fiscalia ha sol·licitat una vista de mesures cautelars contra l'expresidenta. Se celebrarà demà a les onze, i el més probable és que el fiscal sol·liciti el seu ingrés a presó
L'expresidenta del Consell ha estat considerada responsable dels delictes de prevaricació, frau a l'administració i revelació d'informació confidencial. | Arxiu
23/07/13 0:00
Munar ha estat considerada responsable dels delictes de prevaricació, frau a l'administració i revelació d'informació confidencial, a la qual cosa li correspon una pena de sis anys de presó i 25 d'inhabilitació especial per a exercir càrrec o treball públic.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
8 comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
A la preso per no ser del pp-psoe
En Mallorca,todos sabemos que María Antonia Munar es culpable.No me vengan con excusas del CNI y otras zarandajas.
Com acabar amb una persona política que fa nosa? Per à això els castellans tenen el CNI. Un solar que resulta té un valor que no passa de 7 milions de euros han de fer creure que pot valer 30 i fins i tot 58 milions de euros. Els castellans tenen la policia, fiscals, jutges i tot lo que sigui necessari però per à aquesta operació han de intervenir els empresaris-esclaus mallorquins o catalans. ¿Quin empresari o empresa disposa de 30 o 60 milions per tudar? La resposta ês cap. El únic que pot disposar de aquesta quantitat ês el CNI. De aquesta manera la empresa que aconsegueix la adjudicació per 30 milions, més els 4 milions de suborns pot vendre la finca uns anys després per 12 milions a Sa Nostra, sense cap queixa dels presumptes "afectats" per la gran pèrdua. Els 30 milions aportats presumptament àl Consell de Mallorca, acabaran altra vegada en mans de la Hazienda castellana amb la ajuda del president-esclau i que tornaran àl CNI com a fons de rèptils. No oblidem els preu de cada president-esclau que han de pagar els balears àls castellans que puja a més de 5.000 milions de euros més el espoli a més de 3.500 milions de euros cada any. Sobre aquest "affaire" na Munar sembla el únic que no se va deixar embolicar.
ENTREN, PASEN Y VEAN, ME AGRADARIA QUE EL DIRECTOR MOS DEIXAS ENTRAR A NES POBLE A SA PRESO PERQUE LE POGUESIM INSULTAR BEN INSULTADA, YO HI ANIRIA.
Jo lo que no entenc és com no sortim tots en es carrer i mos hi quedam allà fins que aquesta punyetera 'xusma' se'n vagi a porgar fum...
Como si fuera importante todo ese asunto relativo al apellido Sanahuja.Aquí lo importante es que la se creía todopoderosa Sra,Munar va derechita a la mazmorra fría.Hay que reconocer que se lo ganó a pulso.
Ves per on, aquesta es la que va dir que a Mallorca ja no cabien més immigrants, al final el temps posa a cadascú al seu lloc ... Uns lliures i els altres a pelar patates.
Alerta amb aquest llinatge que ja n'hi ha, entre nosaltres, que el pronuncien amb el so que els espanyols atribueixen a la j i amb les as obertes en lloc de vocals neutres: diuen [sana'uxa] (com si estigués escrit sanaükha), quan hauria d'esser [sənə'uʒə] (com puja ['puʒə] a ca seva, p.e.). Per altra banda, l'escriptura correcta és sense accent gràfic: Sanaüja o, si de cas, Sanahuja; però no "Sanahúja". Diccionari Alcover-Moll: SANAÜJA (escrit sovint Sanahuja). || 1. topon. a) Vila situada a la Segarra, a la dreta del riu Llobregós.—b) Llogaret del municipi de Canovelles (Vallès). || 2. Llin. existent a Cornellà, St. Celoni, La Llacuna, Barc., Igualada, Anglesola, Tàrrega, Ll., Montblanc, L'Arboç, Bisbal del Penedès, Constantí, Espluga de F., Sarreal, Valls, Tortosa, Cast., Benicarló, Godella, etc. Hi ha la variant Sanahujes (a Falset). Loc. —Fer com els de Sanaüja, que es posen sota la pluja: resignar-se a una cosa per impossibilitat d'evitar la (Barc.). Fon.: sənəúʒə (or.). Var. ort. ant.: Sanauga (doc. a. 1237, ap. Rev. Biblgr. Cat. iv, 27). Etim.: de sa naüja (del basc naba oia, ‘pleta de la vall’, segons Coromines en Congr. Barc. 414).