El secretari valencià de Turisme i Comerç i secretari del consell d'administració de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València (Cacsa), Daniel Marco, ha assegurat aquest dimarts que les dades afirmen que els convenis entre l'Institut Nóos, Cacsa i València Turisme per a l'organització dels congressos València Summit són «públics i transparents».
Així ho ha manifestat durant la seva compareixença a la Comissió d'Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies de les Corts Valencianes.
Per la seva banda, els grups de l'oposició han tornat a sol·licitar la documentació d'aquests convenis.
Marco ha assenyalat que compareix a petició pròpia, quan el grup parlamentari socialista havia sol·licitat la compareixença del conseller de Presidència, José Císcar, a més de la compareixença del president de la Generalitat, Alberto Fabra, per a parlar de la relació entre Nóos amb la Generalitat Valenciana, en el marc dels congressos València Summit i l'organització dels Jocs Europeus.
El secretari autonòmic ha recordat que els convenis signats entre 2004 i 2006 entre Cacsa i l'Institut Nóos per al València Summit «es van realitzar en un cicle econòmic distint i els recursos eren distints, i ara no tindrien sentit».
Marco ha apuntat que aquell era el moment de «fer una aposta pels grans esdeveniments».
«S'havien fet grans infraestructures i era el moment de rendibilitzar la inversió. Es va pensar que una campanya de grans esdeveniments duria una gran projecció a la ciutat», ha explicat.
Daniel Marco ha reconegut que en aquesta projecció de la Comunitat i de la ciutat de València «hi ha hagut llums i ombres, èxits i fracassos». «És moment de mirar cap endavant, perquè és molt fàcil mirar enrere i jutjar el que s'ha fet», ha indicat.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.