Barceló ha anunciat que el seu grup preguntarà demà el president del Govern, José Ramón Bauzá, per aquesta decisió al ple del Parlament, i per poder fer-ho el seu grup ha renunciat a una pregunta sobre les incompatibilitats del mandatari entre el seu càrrec i els seus negocis privats.
El líder nacionalista ha assegurat que la dissolució del Consell Escolar no entrava en el paquet de mesures d'ajustament anunciat pel Govern i l'ha atribuït a l'informe que va elaborar l'esmentat organisme oposant-se al sistema mitjançant el qual que executiu vol aplicar la lliure elecció de llengua de primer ensenyament en els centres.
"El Consell Econòmic i Social (CES) discuteix la llei turística i és eliminat i el Consell Escolar fa un informe que discuteix l'aplicació de la lliure elecció de llengua i també són cessats. Estam davant un Govern que ha confós la seva majoria absoluta amb una dictadura", ha assegurat Barceló.
El líder del PSM-IV-ExM ha insistit que al Govern li molesten les veus discordants i per això ha suprimit el Consell Escolar abans que aquest tingués temps de pronunciar-se sobre la resolució publicada pel BOIB el 31 de maig, en la que "diuen als centres que s'arreglin amb els alumnes que demanin les diferents llengües".
"És impossible que el Consell Escolar li hagués donat el seu beneplàcit a l'esmentada resolució", ha afirmat Barceló.
7 comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Estos niñatos econazis se quieren hacer ver de alguna manera con declaraciones cutres como las que dice su portavoz Gabrielito. Yo creo que como no tienen, ni han tenido nada que hacer nunca, el incordio les pone, Estos grupúsculos extremistas casposos y cansinos solo busca la confrontación a base de decir incoherencias.
Ni tan sols és una majoria real. La majoria silenciosa d'en Bauzá precisament no va votar o va votar altres partits.
.. "Sistemàticament, el dictador va anar desmuntant el sistema democràtic i assumint el control d’Itàlia. S’establia un nou règim de tipus corporatiu, amb un sindicalisme obligatori jerarquitzat, la vaga il·legalitzada i un parlament merament consultiu L’Estat feixista va aspirar a controlar la forma de pensar i les activitats de la població, amb un especial interès en l’adoctrinament dels més joves. Per això Mussolini va donar una gran importància a l’educació, els mestres van haver de fer les seves classes uniformats amb la camisa negra i els professors universitaris van haver de jurar fidelitat al règim per poder impartir classe. Igualment, els nens i nenes de entre 4 i 18 anys havien de formar part obligatòriament de les organitzacions juvenils controlades pel partit.
Sr. Biel Barceló: I voltros , que feieu quan teniu majoria (els sis partits del Pacte)? No era també una dictadura? No tiravau per avall totes les propostes dels populars?. Men si vostè ha perdut la memòria. Si és així visiti a un neuròleg.
Aquesta genteta del PSM-ENNN.... només pensen en dictadura, la deuen anyorar colloons.!!!!!!
Estan provant de passar per damunt des poble, però no ho aconseguiran. El que aconseguiran és un poble més combatiu, més deixondit i amb més autoestima.
Traïdors (esperem que, almanco, ben pagats) a Mallorca:Joan C. Jaume (Llucmajor), Joan Simonet (Alaró), Cati Soler (Felanitx), Sebastià Sagreras (Campos), Antoni Mulet (Maria), Joan Rotger (Selva), Bernadí Coll (Mancor), Jeroni Salom (Binissalem) o Guillem Crespí (Santa Eugènia) son un ejemplo. Otros líderes locales del PP como Pep Oliver (Sineu), Nofre Plomer (Muro), Biel Matas (Montuïri), Carlos Simarro (Sóller), Antònia Estarellas (Santa Maria), Martí Àngel Torres (Santa Margalida), Joan Jaume (Lloret), Martí Sansaloni (Petra), Coloma Terrasa (Alcúdia) o Juan Albertí (Fornalutx), por citar solo a algunos, también se han amoldado a la teoría oficial, y asienten cuando escuchan el mantra de que el partido "no se ha movido un ápice" de su esencia mallorquinista.