Cap de setmana a Lluc de Bauzá i els seus consellers
L'Executiu illenc es reuní aquests dos dies al monestir d'Escorca per treballar sobre els seus objectius més immediats
Bauzá i els consellers es fotografiaren durant les jornades de feina.
José Ramón Bauzá reuní els seus consellers al monestir de Lluc durant aquest cap de setmana en unes jornades de feina i convivència.
Dissabte dematí arribaren a Lluc el president i els consellers per prendre part en unes jornades durant les quals han preparat les accions de govern dels pròxims mesos. Així mateix, es parlà de la necessitat de prioritzar els objectius de l'Executiu, atès que la crisi econòmica fa del tot impossible desenvolupar totes les accions inicialment previstes.
Així mateix, es posà sobre la taula la necessitat de millorar la coordinació entre departaments i facilitar la comunicació quan hi ha assumptes de caràcter transversal.
José Ramón Bauzá, Pep Ignasi Aguiló, Antoni Gómez, Rafel Bosch, Carlos Delgado, Carmen Castro, Gabriel Company i Simón Gornés acudiren durant ahir al matí a la celebració eucarística del monestir, on escoltaren els Blauets. També tenien previst anar d'excursió fins a la caseta dels carabiners, però el mal temps va fer impossible completar la caminada.
Una vegada que la carretera de Caimari, que va estar tancada per la neu durant unes hores, quedà oberta, Bauzá i els seus consellers aprofitaren l'avinentesa per abandonar Lluc. dBalears ha pogut saber que els consellers coincideixen a assenyalar les jornades com a "profitoses".
El president i els consellers passaren la nit de dissabte a diumenge en cel·les individuals al monasteri de Lluc.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
- La sèrie 'Norats' aconsegueix una audiència històrica a IB3 després que es proposassin liquidar-la
32 comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Pobrets,fan una cara de cansats de treballar i preocupats per la crisi,que no crec que puguin dormir. Quina vergonya.
Aquestes bosses tristes gonelles sempre escriuen lo mateix. Quin "serebro de mosquito" més petit i buit que tenen.
Pobres catalistes de mallorca. Són uns apàtrides, pobrets, ¡¡ Sempre Mallorquins i Balears !! catalans... res de res maaaaai..
Es catalanisme s'acaba.Ferit de mort. A ses urnes, es mallorquins qu'estimam sa nostra terra varem demostrar que som terra de gent inteligent. A qui no l'hi agradi,¡cap a catalunya! Valo
Joa Solivelles... Au fill meu, pren un tranquimazin i ves a jeures que no estàs per segins que.
Aquesta és una petita prova com "gasten" el dobbérs els conselleres i l´estirat del Sr. Bauçá, I l´ estada que va servir per convertir-vos al catalá ? Res m´estranya d´aquests tipus de blavets, que no son els de Lluc.... El breçol i millor punt d´encontre de Mallorca visitat pel notre Govern, que no li pot pagar ni a subvenció que li deu. !! homo només faltaría que el Govern donas iuna subvenció als defensors de la llengua catalana !! i després publicitat amb bona rialla... Quina colla !!
I després tots al Rasputin?
Hola amigos! A todos los renegados y renegadas mallorquines y españoles que se consideren unos eruditos de la historia y de la lengua y filología mallorquina, que han apoyado la despersonalización de nuestra manera de hablar propia, hasta el punto de desprestigiarla tanto que la han convertido en sublengua i quitandole la denominación de "mallorquin". Que además han hecho creer a la gente que el que no lo hace así,es inculta, pués yo los invito a darse una vueltecita... PER S'estudi i promoció de ses modalitats lingüístiques balears, ès a dir, lo que des de fa segles se coneix com a Mallorquí, Menorquí i Eivissenc, actualment considerats simples dialectes des Català i en procés de substitució pes Català standard oral i escrit, sa promoció de Cursos Orals de Mallorquí perquè aquesta substitució no se produesqui i poguem conservar sa riquesa lingüística de Balears. Som mallorquins i Balears, no som catalans
Consellers mallorquins, menorquins, evissencs... no vulgueu anar contra la llengua, la cultura i la identitat del vostre poble.
Amb quina llengua se devien comunicar??? :)