La presidenta en funcions del Parlament, Aina Rado, ha estat distingida amb la Medalla al Mèrit de la Conselleria d'Educació i Cultura, aprovat pel conseller d'Educació i Cultura, Bartomeu Llinàs, el 26 de maig, un cop passades les eleccions. El reconeixement no suposa cap compensació econòmica. Des de la Conselleria, s'atribuí el reconeixement a una decisió personal de Llinàs. A Rado, se li atorga en reconeixement a la seva trajectòria professional i al seu compromís tant amb la docència com amb la societat, que la portà a exercir diverses responsabilitats sindicals en el camp de l'educació i del més alt nivell polític com a presidenta del Parlament de les Illes Balears.
Rado fou dirigent de FETE-UGT. De 1999 a 2003 va ser consellera insular del Consell de Mallorca i directora general de Menors del Govern de les Illes Balears. Del 2003 al 2007 va ser consellera insular i diputada autonòmica pel PSIB-PSOE. Des de 2007 a 2009 va ser reelegida diputada autonòmica i va ocupar la Vicepresidència Segona de la Cambra, fins a la dimissió de Maria Antònia Munar.
Maria Antònia Cantarellas Socias, cap d'Arts Plàstiques i Exposicions de la Conselleria, també rebrà la Medalla en reconeixement a la seva trajectòria professional, caracteritzada per l'eficiència i un alt sentit de la responsabilitat.
Finalment, Pere Polo Fernández, sindicalista i dirigent destacat de l'STEI, rebrà aquesta distinció en reconeixement a la seva trajectòria professional i al seu compromís amb la docència i amb la societat, que l'ha fet exercir diverses responsabilitats sindicals i de cooperació internacional.
Educació atorga una distinció a Aina Rado després de les eleccions
Maria Antònia Cantarellas i Pere Polo també han estat distingits amb la Medalla al Mèrit de la Conselleria
També a Illes Balears
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
- Narges Mohammadi: dona de foc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.