Una de les persones que més havia insistit en la conveniència de tenir «un Reial Mallorca en mans dels mallorquins», Maria Antònia Munar, va poder rebre, a la fi, una representació de les persones que posen la cara a un projecte que, efectivament, torna a estar aferrat a la seva terra.
S'obre una nova etapa al club de Son Moix i aquesta té gust genuïnament casolà. Així, la presidenta del Consell Insular s'ha tornat a avançar a altres institucions de les Illes fent evident, davant els mitjans de comunicació, el seu suport als nous propietaris de l'entitat vermellenca.
La visita dels homes i les dones que a partir d'ara dirigiran el rumb del Mallorca va tenir un caràcter eminentment institucional, però darrera el telò del protocol i els flaixos de les càmeres s'intueix el principi d'una col·laboració llarga i fructífera.
Tal vegada no hi va haver grans promeses ni acords concrets però la bona sintonia existent entre Mateu Alemany -com a cap visible del nou Consell d'Administració- i la mandatària d'UM és, hores d'ara, inqüestionable.
No de bades, l'agraïment entre les dues parts ha de ser recíproc. En aquest sentit, cal recordar que, durant tot el procés d'ampliació de capital del club -quan semblava que la nau mallorquinista corria risc de sotsobrar-, les principals instàncies polítiques de Balears s'implicaren en la recerca dels avals econòmics que n'assegurassin el futur.
El Govern de les Illes Balears, amb el president Jaume Matas al capdavant, va mantenir contactes amb empresaris illencs per convèncer-los que el RCE Mallorca era una bona i necessària inversió. Al mateix temps, i des de la seu de Palau Reial, Munar no es quedava enrere i feia servir els seus contactes per acostar-se al mateix objectiu.
Tot plegat va contribuir al fet que el sector financer respongués positivament. Cursach, Grande, March, Seguí, l'esmentat Alemany i companyia han agafat el timó i la presidenta els agraeix l'esforç.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.