La presidenta de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), Carmen Planas, ha manifestat aquest dimecres que els empresaris de Balears ofereixen al nou Govern «voluntat de diàleg per a aconseguir consensos que siguin beneficiosos per als ciutadans i per al desenvolupament econòmic» de Balears, donat que l'economia balear, segons ha dit, “duu diversos trimestres desaccelerant-se i està caient el ritme de creació d'ocupació».
Segons ha informat l'entitat en un comunicat, la presidenta de la CAEB ha mostrat, a més, la seva «preocupació» pel fet que «la distribució d'àrees de govern entre els diferents partits del pacte obligarà necessàriament a una coordinació molt important en el si del Consell de Govern» per a poder governar amb eficiència i eficàcia.
En aquest sentit, ha explicat que «la política econòmica inclou comerç i indústria, com no pot ser d'una altra manera, i no obstant això estaran dirigides des de partits polítics diferents».
També ha assenyalat que «ocorre el mateix amb la política turística i l'ordenació del territori i les infraestructures que necessàriament ha d'anar de la mà treballant en una mateixa direcció».
La presidenta de la CAEB ha defensat que «la col·laboració público privada és l'únic camí que es pot traçar» si es vol situar de nou Balears entre les regions més pròsperes d'Europa i ha desitjat «que les noves administracions facilitin que l'economia funcioni perquè pugui prosperar la nostra societat».
A més, Carmen Planas ha recordat als nous consellers i als diferents partits que composen el nou Govern «la necessitat de situar, de manera clara i evident, a les empreses en l'eix central de les polítiques econòmiques».
Finalment, Planas ha insistit que «perquè els empresaris puguin complir amb la seva tasca de generar prosperitat i ocupació és necessari apostar per l'estabilitat, la moderació i la seguretat jurídica, així com per un entorn favorable per a l'activitat de les empreses».
2 comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Al capitalisme selvatge li surt rentable, fabricar crisis.
encara no hem superat la crisi anterior, i ja en tenim una altra? puffffffff