Un any més, l’Arxiu Capitular de Mallorca convoca una nova edició de les Jornades d’Estudis Històrics amb la finalitat d’estimular el coneixement de la història de la institució capitular i aprofundir en tot allò relacionat amb el patrimoni artístic i cultural de la Seu de Mallorca.
El proper 30 de novembre s’iniciarà la setena edició d’aquestes jornades, dedicada a parlar i debatre sobre història i art a la Seu durant la guerra civil espanyola i la postguerra, més concretament fins a la reforma litúrgica promoguda pel Concili Vaticà II. Durant els dos dies que duraran les jornades, es presentaran comunicacions que tractaran sobre arquitectura, litúrgia, documentació, turisme i restauració.
A més, es presentarà el llibre 'La música a la Seu: història, art i devoció', que inclou vuit articles signats per Romà Escalas, Francesc X. Torres, Francesc Vicens, Andreu J. Villalonga, Aina M. Escobar, Maria del M. Escalas, Sebastián Escalas, Carme Mayol, Miquela Forteza, Cristina Ortiz i Bartomeu Mut. Aquests articles són el resultat de les ponències de les VI Jornades d’Estudis Històrics de la Seu de Mallorca.
La inauguració de les jornades tendrà lloc el dijous 30 de novembre a les 10 hores, amb la presència de Mn. Teodor Suau, degà de la Seu, Pere Fullana, director de l’Arxiu Capitular, i Mercè Gambús, directora del Grup de Conservació del Patrimoni Artístic Religiós de la Universitat de les Illes Balears. El lloc de celebració serà a la residència de Sant Pere i Sant Bernat (carrer de Sant Bernat, 5).
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.