Fira Agrícola i Ramadera de Santa Eugènia i Mostra de Cuina 21,22 i 23 d’abril
La Fira de Santa Eugènia se celebra a mitjans del mes d’abril. Es tracta d’una fira de caràcter tradicional, que dóna un paper rellevant al món de la pagesia. Els animals de granja i les eines del camp comparteixen protagonisme amb les desenes de paradetes artesanes i la Mostra de Cuina: Carpa al pati de les Escoles els dies 21 i 22 d'abril i el servei de bar a càrrec dels Quintos del 97. Programa
Fira nàutica PORTes OBERTes de Porto Cristo 22 i 23 d’abril
Una fira nàutica al moll, activitats en vaixell, mestres d'aixa, espectacles itinerants, exposicions, música en directe, comerç al carrer, tapes marineres, regates, visites a coves, conta-contes, i demostracions de com fabricar eines de pesca. 'Portes Obertes' aglutina totes aquestes activitats que dissabte dia 22 d'abril i diumenge dia 23 ompliran el port. Programa
Fira de Sant Francesc a Muro 23 d’abril
El primer diumenge després de Pasqua arriba la Fira de Sant Francesc, una fira dedicada a l'agricultura, l'artesania i la ramaderia. Des de finals del segle XVIII els voltants del convent dels Mínims s'omplen aquests dies de festa. En un altre temps, les fires permetien sortir de la rutina diària de la feina i, al mateix temps, els pagesos aprofitaven per comprar productes que normalment no tenien a l'abast. Avui les coses han canviat i les fires com aquesta de Muro han de cercar, mantenint la tradició, noves i variades ofertes. Programa
Fira de la Sal i Salaons de la Colònia de Sant Jordi 22 i 23 d'abril
Dissabte 22 d'abril
- 11.00 h Visita guiada a la salinera de la Colònia de Sant Jordi i a la vorera de mar. Inscripcions: 616860669. Gratuït. Sortida des de la Plaça Europa.
- De 16.00 h a 20.00 h Mercat de sal i salaons. Amb sals del món, cosmètics i conserves en sal. Plaça Europa.
- 16.00 h Taller de sals de bany. Creació de sals de bany aromatitzades.
- 17.00 h Showcooking amb Miquel Joan Lladó Vanrell de Sal de Cocó.
- 17.45 h Xerrada “Salut de sal”.
- 18.15 h Showcooking amb Nofre Diaz Vidal del restaurant S’Arrosseria.
- 19.00 h Xerrada “La sal com a moneda de canvi” Sobre la història de la sal i el seu paper en la economia mundial.
- 19.30 h Showcooking amb Marta Rosselló de Sal de Cocó.
- 21.00 h Concert “Música amb salero”. Amb Tiu, Marino Marini i La Vereda.
Diumenge 23 d’abril
- De 10.00 h a 18.00 h Mercat de Sal i Salaons.
- 11.30 h Vermut amb salaons.
- 12.00 h Xerrada: “Les conserves amb sal” amb n’Apol·lonia de Sa Vall.
- 12.30 h Xerrada: “Els salaons com aperitiu”.
- 13.00 h Concert: Mica i Nico.
Fira i Firó de Santa Maria del Camí des del 21 al 30 d’abril
Santa Maria es torna a omplir d’actes, exposicions i mostres variades. Un any més, serà centre d’atracció per a milers de visitants i punt de trobada i diversió per a tots els santamariers. La Fira comença aquest divendres amb el primer torneig de pàdel, tallers infantils i presentació del llibre Caparrotari de Mallorca i els tasts gastronòmics. Programa
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.