La «promoció i divulgació» a partir d'exposicions permanents, «accions didàctiques i pedagògiques», i la immersió del llegat lul·lià al segle XXI a partir d'una pàgina web i una app per a mòbils són algunes iniciatives previstes per commemorar el 700 aniversari de la mort de Ramon Llull.
La basílica de Sant Francesc, juntament amb el Santuari de Cura i el Monestir de Miramar, és un dels punts neuràlgics de l'herència lul·liana i aquesta és la raó de la «gran» implicació dels Franciscans TOR en el festeig de l'Any Ramon Llull.
La «realitat» de Ramon Llull i els seus aspectes «històrics, literaris, científics, religiosos i arquitectònics» es traslladen al programa d'actes.
Entre elles destaquen la pàgina web www.rutasramonllull.com i una aplicació mòbil (per iOS i Android), ja en funcionament i en les quals «es donaran a conèixer tots els aspectes de Ramon Llull».
El llegat de Ramon Llull, accessible a una web i una ‘app’
També a Illes Balears
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
2 comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Moltes gràcies, Balears per la informació. Ara més que mai, necessitam saber tot de la nostra Història i Cultura, perque els grups ultra-espanyolistes, utilitzen malament la figura del Doctor Il.luminat, com també intenten falsificar la nostrs Història, per justificar la seva lluïta contra lo nostro. Els peperos s' en han adonat d' aquesta empenta i estàn rabiosos i ara, segons ells, resulta que son els historiadors i els filòlegs els falsificadors, com han apuntat els "experts" Ana Botella, Cospedal, Floriano,etc.
SÍ: lul·lià, lul·liana NO: lulià, luliana