La col·lecció promou la multiculturalitat i l'ús del català. | Ferran Aguiló - P. Pellicer.
Juntament amb el diari d'ahir diumenge, els lectors de dBalears pogueren començar a tastar i conèixer les propietats gastronòmiques de les diferents cultures que viuen entre nosaltres. El col·leccionable de tema culinari Tastaplats fou acollit amb gran èxit en aquesta primera entrega, dedicada a Polònia.
A partir d'ara, i fins al pròxim 17 de desembre, cada divendres i dissabte dBalears en regalarà un fascicle, amb receptes de cuina i estils de vida de gairebé una vintena d'indrets de tot el món. Així, els plats recollits del Japó, el Canadà, Kenya, Xile, Bulgària, Holanda, Alemanya, la Xina, Irlanda, Mèxic i Nigèria són només alguns dels exemples que es poden trobar en aquesta obra, que també incorpora altres cultures de l'Estat espanyol, com ara la gallega i la basca.
El col·leccionable s'ha preparat en col·laboració amb la regidoria de Política Lingüística de Palma, atès que tots els entrevistats són persones nouvingudes que han fet del català la seva llengua d'ús habitual.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.