Cuina de paper
L'Institut d'Estudis Baleàrics repassa la història de la gastronomia a les Illes amb una exposició
Palma27/11/08 0:00
"Estic segura que a Mallorca es confeccionen amb el porc més de dues mil classes de plats i embotits, adobats amb tal profusió d’all, pebre coent, pebre vermell i espècies corrosives de tot gènere, que perilla la vida en cada mossegada..." Són les paraules de George Sand, l’any 1840, descrites al llibre Un hivern a Mallorca. Un clar exemple d’allò que que vol ser l’exposició itinerant Cuines de paper, organitzada per l’Institut d’Estudis Baleàrics i que, des d’avui, es pot veure a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, tot i que passarà, més tard, també pel centre de Palma.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.