Els dies hi passaven massa de pressa, a Alep. I això que no hi havia cap programa previ, ni rellotge ni itinerari. Sortia de l'hotel i, tan sols trepitjar el carrer, ja m'omplia de gust mirar la botiga situada als baixos de l'establiment: allà s'hi exhibia un catàleg de les moltes varietats, i maneres de conservació, del fruit de les oliveres sirianes. Era, tan sols mirant totes les castes d'olives, fer pujar al pensament els racons del país, les experiències que s'havien acumulat, les emocions de les moltes vegades que hi havia estat. M'agradava la ciutat perquè -almenys pels llocs on em movia- no hi havia turistes i no m'hi sentia gens foraster, o ben poc. L'únic problema que sorgia amb certa freqüència era a l'hora de travessar algun carrer. La millor solució la trobava posant-me al costat d'alguna persona local i, ballant a la seva ombra, arribar sa i estalvi a l'altra banda.
Alep, la meva ciutadella
També a Illes Balears
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.