El secret de sacsejar la coctelera
Xavier Pons guanya el concurs de còctels de l'Escola d'Hoteleria
Palma12/03/08 0:00
Tretze alumnes de tècnica de restauració i bars i dos estudiants de direcció hotelera de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears demostraren el seu art amb els combinats, ahir, al concurs de cocteleria organitzat pel centre.
També a Illes Balears
- Escàndol a Palma: El català no és necessari i, a més, suma menys punts que l'anglès per a fer feina a l'EMT
- dBalears posa en marxa la quarta edició de #CorrellibresDB
- TVE promociona la 'Quema de Judas' amb un ninot de Puigdemont: «L'objectiu és acabar amb el traïdor»
- Demanen als estats que interpel·lin l’Estat espanyol a l’examen de drets humans de l’ONU perquè garanteixi els drets lingüístics
- Maria Mesquida: «La paraula ‘efervescència’ és el resum perfecte de les vivències de la cultura de Felanitx de les darreres dècades»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.