La ciutat de Palma surt de tapes
Quaranta-dos restaurants fan les seves propostes fins diumenge
Palma11/10/07 0:00
Una festa gastronòmica embolcalla aquests dies tots els racons de Ciutat. La tercera edició de Tapalma ja és aquí i enguany arriba amb un nou format molt més proper i accessible per tots els ciutadants. En total són 42 els establiments que, durant cinc dies, oferiran les seves creacions en format breu, o tal i com popularment es donen a conèixer, per les seves tapes. Ahir, durant la presentació, que es va fer al Solleric, se'n varen poder tastar alguns exemples: cruixent de nachos amb magre de porc, pa amb oli amb rostit de vedella, broqueta de pollastre amb pa chapati, tàrtar de boletus i foie o sushi d'arròs amb llet i fruites de la passió.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.