L'Acadèmia de la Cuina presenta en públic el seu dietari de receptes
Un tast de productes dolços tancà la celebració
Palma29/06/07 0:00
El claustre del Convent de Santa Margalida va acollir ahir la presentació del quart volum de l'Acadèmia de la Cuina i el Vi de Mallorca, en el qual Gabriel Morell i el desaparegut acadèmic Pep Lluís Vidal apleguen les cròniques dels dinars que els socis d'aquesta associació han duit a terme des del mes de setembre del 2001 fins a l'estiu del 2006.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.