Els secrets de la cuina de Víctor García
El xef mallorquí participa dijous que ve en la final del concurs Cuiner de l'Any
En pocs dies pot proclamar-se Millor Cuiner de l'Any a Espanya, al certamen que se celebrarà dijous a Barcelona dins el marc de la fira Alimentària 06. El mallorquí Víctor García, amb només 29 anys, pot fer-se seu el màxim guardó de la primera edició d'un concurs avalat per l'Associació Mundial de Societats de Cuina. En una final on competirà davant altres set cuiners de l'estat espanyol, el xef del restaurant Cas Xorc de Sóller, prepararà en cinc hores un complet menú consistent en un entrant, un plat principal i unes postres. És el fruit de molts anys de feina que començà a consolidar-se públicament amb el premi al Millor Cuiner de les Balears l'any passat. Diari de Balears volgué conèixer de ben prop com treballa Víctor García a la seva cuina de l'Agroturisme Cas Xorc, un selecte hotel de la Vall de Sóller que ha confiat el seu restaurant a l'alta cuina mallorquino-mediterrània del xef.
També a Illes Balears
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- El PSIB calcula que amb el decret turístic del PP-Vox «27.000 habitatges de lloguer vacacional ja no es revertiran per a residents»
- Sebastià Taltavull: «La despesa en armament es podria dedicar a acabar amb la fam al món»
- Així no es defensen les pensions públiques
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.