Els Darrers Dies més dolços, sans i tradicionals
Alumnes de Sant Salvador d'Artà aprenen a fer greixonera
Palma28/02/06 0:00
Ous, llet, sucre, barrots (pasta dolça), llimona ratllada i canyella en pols són els únics ingredients que es necessiten per fer una greixonera dolça, unes postres típics dels Darrers Dies, molt més sana que no totes les golafreries industrials que agraden -massa- als més petits de la casa.
També a Illes Balears
- Entitats de Maria de la Salut presenten manifest contra el projecte de megaparc fotovoltaic
- dBalears, Ona Mediterrània, VIDA i L’ESTEL conviden tothom a celebrar la Diada de Sant Jordi a la plaça de Cort de Palma
- S’ha mort el papa Francesc, el reformador de l’Església catòlica
- El PSOE Palma acusa el batle, Jaime Martínez, de «menysprear el català»
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.