«Tapalma», una fira per apropar a turistes i locals els gusts del menjar en miniatura

27 restaurants illencs presenten més de 60 tapes distintes

TW
0

G.ALOMAR.Palma.
«No hi ha amor més sincer que el que se sent pel menjar», va indicar ahir el president de l'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca, Antoni Mas, parafrasejant el dramaturg Bernard Shaw durant la inauguració de la I Fira Internacional de Tapes al Poble Espanyol, l'objectiu de la qual és fomentar la identitat de la tapa mallorquina elaborada amb segell propi.

A l'acte d'obertura va assistir la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, qui va destacar la vinculació de l'esdeveniment al turisme de qualitat. També assistí a l'acte el conseller d'Economia, Miquel Àngel Flaquer; i el president de la Federació Espanyola d'Hoteleria, José María Rubio, qui comentà que «el sector no passa pel seu millor moment» i sol·licità una adequació de la normativa al volum de l'empresa.

Ideada com activitat desestacionalitzadora enfocada al públic en general, la fira es mantindrà fins el 30 amb més de 60 tapes variades com la tapa de sobrassada o la de truita de salmó.