La finalitat d'aquests tallers era apropar les cultures d'arreu del món als alumnes manacorins. I ho van aconseguir: els més joves gaudiren de totes i cadascuna de les activitats que els foren encomanades. n el taller d'origami, impartit per Sachimi Sasaki, van aprendre a construir figures de paper. Des d'una careta de dimoni a un drac màgic, foren adaptats per les mans dels petits.
A pocs metres, Víctor Uwagba ensenyava música africana amb l'ajut de timbals, que deixà tocar també als escolars, entusiasmats; i Clemente Muñoz mostrà la riquesa de les músiques del món en general recorrent des dels instruments més antics fins als més actuals.
A més, es van organitzar sessions per conèixer més d'Amèrica Central i de l'Àfrica Occidental, a banda dels fragments de vides cèltiques que recità Annie Christmas mitjançant un contacontes amb música tradicional d'Escòcia i d'Irlanda de fons. Finalment, el taller de cuina magrebina, on els escolars aprengueren a elaborar un dolç del Marroc, centrà també la seva atenció. I el de decoració corporal fou el precedent idoni per assajar el ball de la cúmbia de Colòmbia.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.