Els vins dels cellers José Luis Ferrer estan obtenint resultats
molt bons en les seves presentacions en importants certàmens
d'àmbit estatal. Així, el seu Veritgas Dolç del 2003 s'està
convertint en un vi molt reconegut, ja que ha otingut la plata al
Bachus, el bronze al tast de Còrdova i la medalla d'argent al Saló
del Vi de Madrid, que té lloc aquests moments.
El tast de la ciutat de Còrdova del mes d'octubre ha donat grans
satisfaccions als mallorquins. A banda del reconeixement del seu
dolç, Ferrer hi ha obtingut la Mesquita d'Or amb el Veritas Blanc
del 2003, i la Mesquita de Bronze per al Brut Veritas 2001 i per al
Reserva 2000. El Veritas Reserva del 1999 ha estat distingit amb
una menció d'honor. Precisament aquest darrer ha estat reconegut
com un dels millors de l'Estat en la seva categoria per la revista
Restauradores.
Josep Lluís Roses Ferrer va explicar que «el que més ens omple
de satisfacció és que els bons resultats han arribat amb una gamma
molt diversa de vins i de productes diferents. Aquesta tardor està
resultant excepcional per aquests reconeixements i per una verema
que ha estat molt i molt bona». Roses comentà que el vi dolç, del
qual se'n produeixen devers 6.000 botelles de mig litre, «va néixer
amb la voluntat de recuperar la tradició d'aquesta beguda que s'ha
elaborat a la Mediterrània des de sempre. No és difícil fabricar-ne
i aquest és molt adequat com a aperitiu i amb alguns menjars com
ara el foie gras, però sobretot per a les postres». El seu èxit ha
propiciat que l'empresa estigui considerant la possibilitat de fer
vins dolços negres.
El blanc Veritas, en canvi, és un blanc sec «i a diferència dels
tradicionals aquest es posa dins bótes de roure, on reposa entre
quatre i cinc mesos fins que es pot embotellar. Ja és un vi més per
a menjars de plat», manifestà. El Reserva del 2000 és «el negre
tradicional que sempre hem estat fent a la casa, amb la varietat
mantell negre i la fermentació durant 18 mesos en bótes de roure
tradicionals. És una marca de qualitat de la casa». L'empresari, en
tot cas, es mostrà molt content per l'èxit del Veritas Reserva,
«que és un vi diferent, mesclat amb tempranillo i cabernet
sauvignon i que ha estat sotmès al procés en bótes de roure
francès. El resultat ha estat molt interessant i ens ha omplert de
joia a tots».
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.