Començà puntualment a Sant Jaume; seguí per Jaume III, Bonaire, Via Roma, la Rambla, plaça Weyler i del Mercat, i finalitzà a les Caputxines. La Secció Muntada de la Policia Local i els Tamborers de la Sala la van encapçalar seguits per més de trenta confraries. Com és costum, en primer lloc ho feren les del Coll d'en Rabassa i l'Arenal, és a dir, les confraries de Nostra Senyora del Carme i el Sant Crist, respectivament. Les seguiren totes les de Palma, a excepció de la de Sant Miquel.
La primera part de la processó va tenir bona ambientació musical. Fou el cas de les confraries de Mare de Déu del Carme, l'Esperança, Santa Mònica, Jesús del Gran Poder i del Bon Perdó, entre d'altres. Algunes aportaren novetats musicals, fet que és d'agrair. Després va minvar la presència musical i es notaven només tambors, fins a l'aparició de la banda de música de Santa Catalina, amb la confraria Santo Tomás de Aquino i la peculiar i ben acompassada de tambors de l'Agonia. Entre les agrupacions, destacà per la nombrosa participació les de l'Esperança, Santa Mònica i Bon Perdó, aquestes dues darreres amb els seus passos. La Salle fou un model d'ordre i uniformitat, i aportà el gruix dels seus confrares, igual que la de l'Agonia. Els penitents del Silenci van estar acompanyats cada un per un escolà que recollia cera. La confraria de la Creu de Calatrava va desfilar amb el seu pas Nostra Senyora de Gràcia.
Després va tancar la desfilada, amb tots els seus confrares, la Venerable Confraria de Santiago, que processionà el conjunt de l'escultor Jaume Mir Entrada de Jesús a Jerusalem. La junta de la confraria presidí la processó al costat del seu president, Antonio Enseñat, i el rector, Joan Servera.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.