El prestigiós cuiner català Ferran Adrià ha decidit fer enrere
el seu projecte d'hotel de gran luxe al palau d'Ayamans de Lloseta,
situat al centre del poble i veí de la parròquia municipal. Aquesta
decisió fou presa dilluns passat en el decurs d'una reunió de
l'empresa Bulli Hotels & resorts davant els resultats que l'hotel
Hacienda Benazuza de la mateixa cadena, un establiment de 5
estrelles de gran luxe que es troba a Sevilla, no han estat els
desitjats i prevists en una fase inicial.
Segons Adrià, considerat el millor cuiner del món, «al darrer
consell hem decidit, atesos els adrrers esdeveniments
socioeconòmics, aturar qualsevol altre projecte». Tot i això, «no
descartam cap opció empresarial per un futur», afegí el cuiner.
Aquest projecte turístic al Raiguer, que fou presentat per Adrià
el novembre de 2002, preveia un inici d'obres de reformes del palau
d'Ayamans a principis de 2003. El cert és que aquestes mai s'han
dut a terme, i la inaguració prevista per aquest any 2004 ha
resultat per tant inviable.
Per altra banda, sembla que al propietari de la cadena Bulli &
Resort no quedà massa satisfet amb la negativa rebuda per la seva
proposta de construir un camp de golf en el terme municipal de
Lloseta, fet que podria haver influït en la decisió final de
postposar el projecte hoteler.
La incògnita en aquests moments és que passarà amb el contracte
de lloguer del palau contret per la companyia hotelera i el
propietari d'Ayamans, Toni Fuster Miquel. El període d'arrendament
del palau s'havia acordat en un període de 25 anys.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.