Aquestes dues institucions fan una campanya informativa que s'està desenvolupant en diferents punts de l'Estat espanyol.
Mercè Vidal, la conferenciant, que és nutricionista-dietista i professora de la Universitat de Barcelona, explicà que «la cervesa és una beguda mil·lenària que ha estat sempre present en la dieta mediterrània clàssica. A l'igual que altres begudes fermentades com el vi, el seu consum moderat, és a dir, no sobrepassar les dues 'canyes' és molt saludable».
La conferenciant incidí que el consum havia de ser moderat perquè si no no aporta els nutrients i altres compostos beneficiosos. La cervesa és rica en vitamina B.
Els aliments que configuren la dieta mediterrània actual són: l'oli d'oliva, els cereals, les verdures, hortalisses i fruites, els llegums i les fruites seques, els lactis, el peix, algunes carns i les begudes fermentades com el vi i la cervesa.
La cervesa és una beguda elaborada amb ingredients naturals com l'aigua, l'ordi, el llevat i el llúpol, que té mes de 2.000 compostos beneficiosos per a la salut. L'aportació de minerals com el potasi i una baixa concentració de sodi fan que la cervesa aconsegueixi una major eliminació de toxines per al nostre organisme.
Aquesta beguda exerceix un paper protector enfront de les malalties cardiovasculars i potencia el colesterol bo i la capacitat antioxidant.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.