L'apartat de carn inclou des de vedella blanca a conill, xot i colomí. Potser un dels plats més cridaners és una cuixa de conill farcida de morro i manetes de porc amb oli de trufa, amb allets tendres confitats i puré de brécol. La fantasia de les postres inclou des de crema catalana a xocolata, fruites de temporada... Totes les postres, a excepció del tradicional plàtan amb ametles, són molt elaborats per Ana María Burgos. Unes, de molt recomanables, són una fondant de xocolata, amb menta i gelat de vainilla.
Val a dir que la major part dels productes que s'empren són de collita pròpia. El director de l'hotel, Juan F. Moreno, explicà que s'ha arribat a un acord amb un pagès que els produeix productes de cultiu ecològic a la finca de Son Brondo. Així mateix, també hi suren animals com mens, gallines... que nodreixen la cuina de l'hotel.
El restaurant també ha previst un menú de degustació de la carta que se serveix els vespres al preu de 66 euros. El Valldemossa Hotel Restaurant s'inaugurà el passat mes d'abril i les seves excel·lents vistes, on presideix una muntanya des de la qual es veu el poble, i l'excel·lent servei presidit per la qualitat ha derivat en un gran èxit de públic.
L'hotel, de tan sols dotze habitacions, és una antiga casa mallorquina de pedra, de més de cent anys d'antiguitat, que fa temps pertanyia a l'antic patrimoni de la Cartoixa de Valldemossa. De fet, des del menjador principal s'observa una de les millors vistes de la Cartoixa. L'acollidor hotel també ofereix unes bones vistes a la badia de Palma i a la serralada de Tramuntana.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.