El Valldemossa Hotel Restaurant presenta la seva carta de tardor
L'oferta s'ha renovat d'acord amb els productes de temporada
01/10/03 0:00
J.N.Palma.
El Valldemossa Hotel Restaurant presentà ahir la carta de tardor amb un ampli seguit de plats tots renovats aprofitant els productes de temporada. Entre els plats elaborats pel xef José Rodríguez i Ana María Burgos, sobresurten com a entrants un foie caramel·litzat amb meló a la planxa i magdalena d'oli d'oliva reduït amb porto o ensalades tebes de bacallà... Com a plats de peix, el lluç, el rap i el rèmol. D'exemple d'aquest darrer, se serveix farcit de fongs i formatge parmesà amb un fons d'olives negres i ametles.
També a Illes Balears
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- El PSIB calcula que amb el decret turístic del PP-Vox «27.000 habitatges de lloguer vacacional ja no es revertiran per a residents»
- Sebastià Taltavull: «La despesa en armament es podria dedicar a acabar amb la fam al món»
- Així no es defensen les pensions públiques
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.