Son Nét acollí una vetlada de música i cuina contra el càncer

TW
0

ANTONI TROBAT.Palma.
Les marjades del Gran Hotel Son Nét de Puigpunyent acolliren ahir a la nit, per segon any consecutiu, una gala d'estiu que, amb el nom d'Una nit d'esperança, anirà a benefici de l'Associació Espanyola contra el Càncer. El glamurós esdeveniment comptà amb el patrocini de l'empresari David Stein, propietari de l'hotel; de Carlos López, en representació de Fadesa Inmobiliaria, i de Michael Bishop, president de la corporació British Midland.

La gala, formada per un concert de música clàssica i un sopar-bufet, tingué lloc al nou espai de jacuzzis i jardins que l'establiment hoteler de luxe ha habilitat fa poc temps. Eren les 20.00 hores quan, puntualment i sota la batuta de l'Orquestra de Cambra de Deià, començà el recital, que tingué W.A. Mozart com a protagonista indiscutible. El Quartet Triebert, compost per un oboè, un violí, una flauta i un violoncel, interpretà una primera part amb eQuartet en fa major del compositor de Salzburg i eQuartet núm. 2 de l'italià Joseph Fialla. Després d'una breu pausa, s'encetà la segona part amb eDivertimento en Si b major de J.H. Haydn i tingué un més que aplaudit acabament amb eQuartet en Fa menor de Mozart.

El colofó, tanmateix, vingué amb el bufet que se serví tot seguit. El selecte grup de convidats tingué l'oportunitat de realitzar un viatge gastronòmic arreu del litoral de la Mediterrània. Durant el sopar s'anaren realitzant «aturades» culinàries amb protagonistes més que diversos.

Així, els assistents gaudiren de taules de degustació d'olis d'oliva; sushis i makis japonesos (la nota oriental de la vetlada); embotits mallorquins; paelles valencianes de tinta de sèpia i fideuàs. Tot el sopar estigué generosament regat amb una representació dels 18 cellers mallorquins de vi i pel cava de la firma catalana Freixenet.