La professionalitat s'aplegà a la competició provincial de cocteleria

Un total de 27 bàrmans participaren en la XX edició de la prova

TW
0

El XX Concurs Provincial de Cocteleria per a Caps de Bar i Joves Bàrmans va tenir lloc ahir a l'hotel Mardavall, de la Costa d'en Blanes, i va registrar la participació de 15 professionals de caps de bar i 12 Joves bàrmans. El marc incomparable del luxós hotel va acollir un horabaixa ple de professionalitat hotelera i de begudes típicament estiuenques sota l'atenta mirada del jurat tècnic, compost per quatre membres que puntuaren l'elegància, la facilitat, la decoració i l'execució dels vuit còctels que feren tots els participants.

A la sala annexa a l'escenari del certamen s'aplegava el jurat encarregat del tast, i per al qual s'escollí gent del públic. Entre altres, aquest segon jurat es fixava en elements com la presència i l'aroma i el gust dels còctels. En el concurs d'enguany hi havia dues modalitats per als caps de bar: la de beguda curta digestiva, que tradicionalment es pren després dels menjars, i la de beguda llarga; i només una per als joves bàrmans, la de beguda llarga.