TW
0

El lliurament del premi Coberts de Plata d'Última Hora es convertí en un brillant acte social que es tingué lloc la nit del passat dimarts a la Mostra de Cuina. A l'acte, hi assistiren el president del Govern, Francesc Antich; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar; el batle de Palma, Joan Fageda; el president del Grup Serra, Pere A. Serra; el director d'Última Hora, Pedro Comas; la directora general d'Audiovisuals del Grup Serra, Paula Serra; Pedro Rullán, director financer del Grup Serra; Jesús Boyero, director de Gerència Balear de Mitjans; el president de l'Associació de Restauració, Toni Gil; el director general de Presidència, Pere Fullana, i el notari Raimundo Clar.

No faltaren a la cita els guardonats d'aquesta edició, Tomeu Amorós, de Cas Nét, i Francisca i Catalina Pizà, propietàries de l'Hostal d'Algaida, acompanyats dels seus familiars. Les dames que hi assistiren brillaren per la seva distinció i elegància, sobretot la presidenta, Maria Antònia Munar, que vestia un vaporós vestit de color negre complementat amb un xal de color fúcsia, i que lluïa, en el braç esquerre, un suggerent tatuatge en forma de cor de vidres de Swarovsky.

Els assistents degustaren un exquisit sopar, en el qual no faltaren unes postres de pasta fullada farcida, elaborades pel Forn de Sa Pelleteria, representant una forqueta i una cullera, i que foren un present per al Tomeu de Cas Nét. A l'escenari, Àngela Seguí presentà l'acte, en el qual primer intervingué el president de l'Associació de Restauració, Toni Gil, que sorprengué els presents retent un emotiu homenatge a Toni Català, comercial de l'empresa i ànima i vida de l'estand del Grup Serra a la Mostra de Cuina. Aquest també fou felicitat per la seva esposa, Margalida, la seva filla Maria Antònia, i la seva nora, Cristina.

A continuació, Pere A. Serra dedicà unes simpàtiques paraules als guanyadors, destacant que el jurat ho havia tingut francament difícil a l'hora de deliberar. Després, el batle, Joan Fageda, entregà el Cobert de Plata a Tomeu Amorós, i Francesc Antich repetí l'operació amb Catalina Pizà, tancant els actes protocolaris, la presidenta del Consell. Cal recordar que els premis Coberts de Plata es crearen el 1995 amb l'ànim de premiar la divulgació de la nostra cultura gastronòmica. D'aleshores ençà han estat molts els guardonats.