Els racons més sibarites de les Illes
Amb l'entrada del nou any ja han sortit al carrer les guies gastronòmiques especialitzades
El restaurant Plat d'Or, de l'Hotel Arabella, va celebrar haver mantingut l'estrella Michelín.
Palma11/01/00 0:00
Amb l'any nou, els viatgers i sibarites tenen una nova fita amb les guies que ofereixen, amb una gran professionalitat, quins són els indrets que s'han de visitar des del punt de vista gastronòmic en arribar a una ciutat o indret. És el cas de la Michelín, una pionera llançada fa «només» cent anys pels germans Michelín (que havien inventat cinc anys abans el pneumàtic del mateix nom) i que naixia amb amb unes grans previsions com ara «aquesta obra neix amb el segle, i durarà tant com ell» (!).
També a Illes Balears
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- El PSIB calcula que amb el decret turístic del PP-Vox «27.000 habitatges de lloguer vacacional ja no es revertiran per a residents»
- Sebastià Taltavull: «La despesa en armament es podria dedicar a acabar amb la fam al món»
- Així no es defensen les pensions públiques
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.