Nadal s'apropa amb la dolçor de la tradició
El torró, un aliment imprescindible d'aquestes festes, requereix un llarg procés d'elaboració
El procés d'elaboració del torró requereix paciència i dedicació. Moltes hores de feina per endolcir la vida. Fotos: J.MOREY.
Palma19/12/99 0:00
«Ara ve Nadal menjarem torrons i amb la ximbombeta cantarem cançons». La tradició mana que per aquestes festes a totes les taules no hi manquin aquestes postres. I cal fer-li cas, perquè a ningú no li amarga un dolç i a més tenint en compte que, per menjar, cada dia no és Nadal. Amb uns minuts desapareix, però la tasca d'elaboració no és tan senzilla, requereix, molt de temps i molta destresa sobretot quan les mans són les responsables que aquests dolços arribin a casa nostra. Són els torrons artesans, aquests que tenen un sabor molt especial. I n'hi ha molt per triar.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.