El restaurant El Olivo de la Residencia, ubicat en l'enclau
privilegiat de Deià, potenciarà a partir d'aquesta tardor la cuina
genuïnament mediterrània, emprant al màxim possible els productes
autòctons de la nostra Illa.
Així ho varen expressar ahir Marie Aastrup i Vicenzo Calcerano,
els directius de l'Hotel "de la cadena Relais & Chateaux" durant la
presentació de la nova carta del restaurant, que comptà amb les més
detallades explicacions dels propis cuiners, el francès Philippe
Lafargue i Guillermo Méndez.
Lafargue, que fou entrenat per Alain Ducasse en el restaurant
Louis XV de Montecarlo, és el nou fitxatge d'El Olivo i, segons
comentà, té la intenció de posar èmfasi en els plats mallorquins,
tot utilitzant productes locals com el peix del nostre mar
"especialment la tonyina rosada", i utilitzant el suc de la
llimona, l'oli d'oliva, les verdures i les fruites de l'Illa,
moltes de les quals es cultiven en la mateixa finca que envolta
l'esmentat hotel "propietat del conegut empresari Richard
Branson.
Així doncs, no és d'estranyar el fet que molts amants de la bona
gastronomia, igual que nombrosos artistes i escriptors, hagin triat
com a lloc de descans aquest punt situat entre les muntanyes de la
serra de Tramuntana i el mar, on es troba La Residencia, i on els
seus hostes poden relaxar-se, oblidar-se de la rutina quotidiana,
gaudir dels contrastos que caracteritzen el paisatge mallorquí i,
el més important de tot, tastar cadascun dels productes que dóna la
seva terra en forma de soberbis i elaborats plats que alegraran el
cos en cada àpat del dia.
Sopars celestials acompanyats dels millors vins i xampanys. Möet
Chandon i Baron de Chirel, reserva de 1994 de la bodega de Rioja
Herederos de Marqués de Riscal per dinar i un Ochoa Moscatel de
Navarra per una tortada de pera o assortiment de formatges.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.