El millor oli és el que està penjat a l'olivera, el que conserva
tota la seva essència. Una novetat a Mallorca. Han emprat una
tècnica revolucionària en la qual s'evita el filtrat perquè el
consumidor pugui assaborir el que l'oliva du dins, la seva
fruitositat. És suc fresc d'oliva que representa la
mediterranietat, fresc, enormement untuós i amb un sabor molt
agradable que farà les delícies dels sibarites.
El primer oli d'oliva extramallorquí es va presentar ahir a El
Corte Inglés de les Avingudes. Els especialistes l'han considerat
com el millor produït a les almàsseres mallorquines. L'oli Dauro,
produït a la finca Aubocassa de Manacor per Bodegas Roda de Haro
(La Rioja), una empresa dedicada a la producció de vins de gran
prestigi nacional.
Aquest oli, d'una extraordinària qualitat, ha estat elaborat amb
oliva d'arbequina i la producció és d'unes 10.000 botelles. A la
venda, a El Corte Inglés n'hi ha un centenar i és un dels olis més
cars d'Espanya, mig litre costa 1.995 pessetes.
Aquest oli s'ha obert al mercat d'Estats Units, Alemanya ,
Bèlgica i està competint amb molt d'èxit i amb crítiques molt
positives. S'ha elaborat a la cooperativa de Sóller que ha cedit
les seves instal·lacions.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.