L'IES Juníper Serra, a punt per anar a Le Touquet

Beatriu Herrero participarà en el Concurs Internacional d'Hoteleria

TW
0

El repte era prou engrescador: «Un pollastre tallat en vuit trossos i reconstruït sobre el seu propi vaixell». Els professors i alumnes de l'IES Juníper Serra començaren a treballar sobre aquesta idea que era central en el Concurs Internacional d'Hoteleria de Le Touquet, un prestigiós certamen al qual els aprenents del Juníper Serra acudeixen des de fa vuit anys, quedant sempre finalistes i obtenint el primer premi en les edicions del 92 i del 96. Aquest institut representa Espanya en el concurs que se celebrarà entre el 25 i el 27 de març.

Després de cavil·lar molt, el plat va sortir: Supremes i ales de pollastre farcides de fruits de mar a l'aroma d'herbes en salsa d'escamarlants. Beatriu Herrero, l'alumna seleccionada, tindrà quatre hores per confeccionar aquest plat per a vuit persones i també per preparar unes postres ben suggestives: Bavarois de maduixa amb compota de pera i virutes de xocolata a l'aroma de grand marnier amb salsa de taronja.

Beatriu no serà l'única en la competició. Guillem Monserrat Mota, competirà per ser el millor barman, i Pere Mesquida Mas, per a millor sommelier. Ells han comptat amb l'ajut dels professors José Poyatos i Joan Miquel Marroig.