La Setmana de Cuina Mallorquina de Campos parlà del pa amb oli
Campos21/10/98 0:00
La VIII Setmana de Cuina Mallorquina de Campos organitzada per l'Obra Cultural Balear, començà dilluns amb una xerrada sobre el pa amb oli. Una conferència-pregó de l'escriptor Thomas Graves, autor del llibre Volem pa amb oli. Graves va fer una interessant dissertació sobre la cultura del pa amb oli i de la importància d'aquest plat dins la cuina mallorquina. La conferència comptà amb una gran assistència de públic. S'ha de dir que la Setmana de Cuina Mallorquina atreu gent arribada de tota la comarca del Migjorn.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.