Els bars i restaurants de Consell respogueren massivament a la proposta municipal. | E.Ballestero
Havien previst 600 copes de vi, però el Gastroví va rompre totes les previsions. A la rebotiga de la fira s'afanyaven ahir migdia per satisfer la demanda i no morir d'èxit. Milers de persones varen passar per Consell per viure la tradicional Fira de tardor, que incorporava per primera vegada aquesta fórmula que combina la tradicional Fira del vi amb una aposta gastronòmica. El secret: bons productes i preus de ganga (3 euros la tapa, 5 la ració), gens menyspreable tenint en compte els temps de crisi que vivim.
"Hem canviat l'estratègia eliminant el gran envelat de la Fira del vi i substituint-lo per envelats individuals amb la idea de barrejar cellers i bars. Això hi ha donat un impuls molt gran, perquè la gent que fa uns anys tastava els vins i, en acabar se n'anava perquè ja anava un poc marejada, ha decidit quedar i menjar", explicava ahir el batle, Andreu Isern, emocionat per l'èxit de la iniciativa. "Ha estat un èxit total i pensam continuar en aquesta línia", va afegir.
Malgrat les novetats, la tradicional Fira de tardor no oblida la seva essència, de manera que la marea humana concentrada a la plaça al migdia va gaudir també de l'artesania, els animals i els jocs infantils, entre altres propostes. El programa es va completar amb diferents exposicions i amb la mostra de bonsais. Tot i la proximitat de la veïna fira d'Inca, sembla que el públic es va repartir o fins i tot que els visitants d'una fira anaven després a l'altra. I és que el moviment de públic ahir era espectacular a Consell, un lloc, s'ha de dir, que moltes persones arribades de tota l'Illa acostumen a visitar cada diumenge per tal de gaudir del seu entranyable mercat dels encants.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.