Porreres es va convertir ahir en la capital de l'agricultura ecològica feta a Mallorca i en el punt de trobada dels consumidors d'aquest tipus de productes. Però a Porreres no només s'hi podia comprar i vendre. Conferències, tallers i degustacions serviren durant tot el dia per assaborir, tocar i conèixer els productes ecològics que es fan a Balears.
Nou escenari
Les dues edicions anteriors de la fira es dugueren a terme al santuari de Monti-sion i enguany, després de la suspensió de l'acte a causa del mal temps el mes passat, el parc de n'Hereveta va acollir els més de trenta expositors que participaren en l'esdeveniment d'ahir. Els bons productes no hi faltaren i s'hi va poder trobar de tot, des de roba feta amb cotó de cultiu ecològic i fruita i verdura duites directament de l'hort, fins a vins guardonats amb premis internacionals, sabons i pinsos ecològics per a animals. Però si la cita destacà per res fou per les activitats paral·leles que es dugueren a terme durant tot el dia. La més concorreguda fou el dinar, que incloïa una degustació de diferents plats, entre els quals destacaren l'escabetx de verdures i la coca de gató de garrova. A més d'això, les xerrades i les conferències acostaren els mètodes de l'agricultura ecològica a tothom.
Porreres, territori verd
La tercera Diada d'Agricultura Ecològica omple el parc de n'Hereveta de menjars, productes i tallers sans i de la terra
Porreres18/05/09 0:00
També a Illes Balears
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.