Segons ha explicat la institució insular, la Fira Arrels té el propòsit «de mostrar la millor producció artesana i convertir-se en l'àgora de la cuina menorquina. Durant dos dies, Arrels dóna l'oportunitat de tastar i comprar productes de qualitat. Olors, textures i sabors que transporten a la quotidianitat i a l'essència de Menorca».
«Darrere cada expositor de la fira no només s'hi troben els millors productors de l'illa, sinó també un raig d'història i passió per l'ofici i la tradició. Forners, xarcuters, pescadors, formatgers, pastissers, entre molts d'altres, inspiren la dieta i la cuina local, que es nodreixen d'un territori únic; reserva de la biosfera. I a més, fomenten una alimentació que es basa amb productes saludables i de proximitat», ha dit el Consell.
L'edició passada, ha assegurat el Consell, Arrels va aconseguir «transmetre als visitants el bon sabor i la qualitat dels productes menorquins amb la venda de més de 10.000 tiquets de degustació. L'èxit de l'any passat també va ser motiu perquè Arrels protagonitzes titulars de publicacions gastronòmiques especialitzades a escala estatal, com la Guia Repsol o les revistes Cuina, Origen i Vinos y Restaurantes».
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.