Santiago Andrés Herrera, alumno del IES Júniper Serra, nos presenta su "Pollo con puré de boniato y salsa de higos" | premiopromesas (Youtube)

TW
0

Santiago Andrés Herrera, alumne de cuina de l'IES Juníper Serra de Palma, espera que el seu 'Pollastre amb puré de boniato i salsa de figues' li valgui per adjudicar-se la tercera edició del premi 'Promesas de alta cocina', que organitza la delegació madrilenya del prestigiós centre de formació culinària i d'hoteleria Le Cordon Bleu París.

Ara per ara, el jove es troba en una fase de preselecció en la qual els usuaris poden votar aquell vídeo de la recepta que més els agradi, i així acostar-lo una passa més a l'objectiu final.

Aquesta mena de jurat popular comptarà en part a l'hora que el jurat de la competició prengui una decisió per a confeccionar la llista definitiva de deu finalistes, que es coneixerà el 5 de març.

La final se celebrarà el 16 d'abril a la seu espanyola de Le Cordon Bleu, i els finalistes hauran d'elaborar les seves receptes davant un jurat expert, compost per xefs professors i per altres cuiners convidats de prestigi.

Creat el 1895 a París, Le Cordon Bleu acull estudiants de tot el món a la recerca de coneixement en l'última tendència pel que fa a les arts culinàries, el món dels vins i la gestió de restaurants.