Un alumne de l'IES Juníper Serra, entre les "promeses de l'alta cuina" de Le Cordon Bleu
Santiago Andrés Herrera, alumno del IES Júniper Serra, nos presenta su "Pollo con puré de boniato y salsa de higos" | premiopromesas (Youtube)
Palma03/02/15 0:00
Santiago Andrés Herrera, alumne de cuina de l'IES Juníper Serra de Palma, espera que el seu 'Pollastre amb puré de boniato i salsa de figues' li valgui per adjudicar-se la tercera edició del premi 'Promesas de alta cocina', que organitza la delegació madrilenya del prestigiós centre de formació culinària i d'hoteleria Le Cordon Bleu París.
També a Ara
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.