Per part seva, Pilar Carbonell, presidenta de l'Associació empresarial de restauració de Mallorca de la CAEB, qualificà l'edició d'enguany de "correcta" i assegurà que el nombre de visitants "s'ha incrementat lleugerament" respecte de l'any passat.
Així mateix, Carbonell es referí a la "irregularitat", ja que, mentre que alguns establiments van rebre més clients, d'altres en registraren menys que en l'edició anterior.
En qualsevol cas, la presidenta de Restauració en volgué fer una lectura en clau de qualitat i destacà que el món de les tapes ha canviat per a bé des que existeix TaPalma. Tanmateix, Carbonell manifestà que l'objectiu imminent és aconseguir que la qualitat de les tapes sigui major, de manera que aquesta fira es converteixi "en el top de les tapes i les broquetes".
Aposta
De fet, Carbonell anuncià un canvi de regles per a la propera edició de TaPalma. "Apostam per ser una destinació turística gastronòmica de qualitat i cadascuna de les nostres accions ha de formar part de l'estratègia que ens hi condueix", sentencià la presidenta de Restauració, qui volgué agrair el "suport" de les institucions, la "professionalitat" dels restauradors i "l'afició" i "el nivell d'exigència creixent" del públic.
A més, com ja és tradicional, durant la clausura de TaPalma, que es va dur a terme ahir horabaixa, es van lliurar els premis a les tapes guanyadores. El primer premi va ser per al minisandvitx de sardina, confitura de tomàtiga de ramellet i piparrk, obra del restaurant Ummo, d'Igor Rodríguez, guanyador de les TaPalma d'Or de 2008 i 2009 i enguany també de la Tapa premiada pel públic. La batlessa de Palma, Aina Calvo, va ser l'encarregada de clausurar l'acte.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Per tapear i menjar bó i barat, LUGO