Una mostra de gurmets per fer passar la gana
Demà s'inaugura la XXVI edició de la Mostra de cuina mallorquina, accessible per tothom a 52 restaurants de 23 municipis diferents
El restaurant Casa Jacinto de Gènova acollí ahir el dinar inaugural de la XXVI edició de la Mostra de cuina mallorquina, organitzat per Restauració, la qual comença demà en 52 restaurants de l'Illa. Caragols, conill amb ceba i sorbet d'ametla va ser el menú de mostra que tastaren els assistents, entre els quals hi eren Vicenç Torres, director general d'Ordenació Turística del Govern; Luz Iglesias, directora Insular de Promoció i Economia del Consell de Mallorca; José Antonio Santos, director general de Coordinació de Presidència del Govern; Santiago Florit, director general de Relacions Institucionals del Govern; Josep Oliver, president de CAEB, i mestre Tomeu Esteva, entre d'altres. Tots els menús de la mostra, independetment del restaurant triat, tindran un cost de 14 euros (8 euros el menú infantil) i es basarà en plats típics de l'illa de Mallorca.
També a Ara
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.