Al saló, hi han participat enguany 87 artesans de les Illes que han mostrat els productes en els 2.000 metres quadrats de superfície, segons ha informat l'ens organitzador de l'esdeveniment, Fires i Congressos de Balears, en un comunicat.
L'organització va manifestar la satisfacció "tant per les xifres d'assistència com per la resposta comercial" i destacà que la nova distribució dels expositors ha aconseguit que la visita hagi resultat més fluida i tranquil·la, ja que disposava de passadissos més amples que en edicions passades.
La col·locació de l'anomenat Espai en viu al centre del saló també va tenir bona acollida i els visitants s'interessaren per conèixer els diferents oficis artesans en directe.
En l'edició d'enguany hi ha hagut una presència especialment important d'expositors de menjar i beguda (22 per cent), seguits pels de ceramistes i artesans del fang, ornamentació i arts sumptuàries (amb el 13 per cent), les arts plàstiques (8 per cent); com també pell, cuir, metalls i ONG (amb el 7 per cent).
Ahir, com a colofó de la fira, es va lliurar el premi de Qualitat Artesana, per a la peça Llum, foc i fum, de Ceràmiques Maria Oliver, i el premi al Millor Disseny i Presentació de Productes Agroalimentaris, per al paté de porc negre amb ametles mallorquines, d'Embotits Veny.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.