Els guardonats d'enguany, que rebran durant un any una botella d'aquest producte cada mes, són deu periodistes especialitzats en cuina: Miquel Ferrà i Martorell (col·laborador de dBalears), Antoni Contreras (col·laborador d'Ultima Hora), Alexander Sepasgosarian (del Mallorca Magazin), Guillermo Soler Summers, Manuel Julve, Andreu Manresa, Iñigo Morales de Rada, Jaume Casesnoves i Víctor García.
A l'acte, patrocinat pel departament d'Economia i Turisme del Consell de Mallorca, hi assistiren autoritats polítiques com la presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar; el delegat del Govern, Ramon Socias, i la presidenta del Consell, Francina Armengol, entre altres. També hi acudí el president-editor del Grup Serra, Pere A. Serra, i el president del Consell Regulador de l'Oli de Mallorca, Josep Oliver, que va ser l'encarregat d'inaugurar la sessió i destacà en el seu discurs la DO Oli de Mallorca com "un projecte de tota la societat". "Hem fet molt, però encara queda molta feina", afirmà.
A continuació, les premiades de l'edició anterior relataren algunes anècdotes sobre l'experiència d'assaborir l'oli tot l'any. Bàrbara Mesquida, del celler Jaume Mesquida de Porreres; Carme Planas, presidenta del consell d'administració de la clínica Planas; Margalida Ramis, directora general de Grupohotel; Rosa Regi, administradora de la clínica Rotger; Carme Riu, consellera delegada de Riu Hotels; Carme Serra, directora de Publicitat i Vendes del Grup Serra, i Paola Veliz, sòcia de la cooperativa Hogarserviprom, es varen dirigir a un públic que omplia la capella.• M.A.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.