Avanti popolo! de la cuina basca i catalana
La llista S. Pellegrino, que elabora la revista britànica Restaurant, consolida la cuina de les terres catalanes i basques a l'Olímp de la gastronomia mundial. En destaca Ferran Adrià, qui revalida per quart pic consecutiu el títol al millor restaurant del món. La satisfacció és total a Mallorca
Palma22/04/09 0:00
Les estrelles Michelin enlluernen cada vegada menys. I és que la llista dels millors cuiners del món, que confecciona la revista britànica Restaurant, els fa una ombra seriosa. Així s’ha constat amb la publicació de l’enumeració corresponent al 2009, que torna a encombrar la cuina d’elit basca i catalana. Ferran Adrià l’encapçala, entre els quals també destaquen Andoni Luis Aduriz al capdavant de Mugaritz (4t), El Celler de Can Roca (5è) i Juan Mari Arzak (8è). Si bé els resultats són força similars als de 2008, enguany s’ha d’afegir l’espectacular ascensió del restaurant dels germans Roca. Els gironins avancen 21 llocs per amunt i superen, de molt, les previsions més optimistes que la premsa especialitzada havia vaticinat.
També a Ara
- Conseqüències de la prova cicloturista Mallorca 312: gent confinada a ca seva durant hores i retencions de més de vuit quilòmetres
- S'ha mort Pere Sampol Mas, el polític que va dur el sobiranisme d'esquerres a les més altes cotes de poder
- Arriba a Mallorca l’obra més irreverent i antifeixista de la temporada, ‘Who the fck is Iribarne?’
- Emotiu i multitudinari acte de comiat a Pere Sampol
- Horari del comiat a Pere Sampol al cementeri de Montuïri
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.