I ara, la Pasqua de disseny
Alguns forns i bomboneries de Palma han imprès un aire més estilitzat a les postres tradicionals de la Setmana Santa: mones, ous i figuretes infantils
Palma07/04/09 0:00
Són mones de Pasqua, al cap i a la fi, però amb un tret diferencial: el disseny. Efectivament, les noves tendències també han sobrevolat les tradicionals figures de xocolata amb motiu de la Pasqua. Pel camí, han deixat unes figures més estilitzades que antigament, de volums innovadors i un punt chic. La franquícia Chocolat Factory és el paradigma d’aquesta renovació estètica. Arrelada al centre de Palma des de fa poc més de tres anys, Chocolat ofereix ous de xocolata farcits de més bombons i cistelles d’ous tan pulits que enlluernen.
També a Ara
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.