Macià Batle, un blanc de blancs en terra de negres
El celler de Santa Maria del Camí presenta en societat el seu Blanc de Blancs, guanyador a Berlín de la Gran Medalla d'Or
Palma11/03/09 0:00
Per ventura, la gran paradoxa dels cellers mallorquins és que treballen una terra propícia per als vins negres... però el clima i les bones temperatures conviden a beure vi blanc. Exemples, n’hi ha de sobra a l’Illa. Un és, sense dubte, el Blanc de Blancs dels cellers Macià Batle: un vi elaborat de la collita de 2008 i que, no debades, fou premiat amb la Gran Medalla d’Or a la Fira vinícola de Berlín. Segons Ramon Servalls, director del celler, l’esperit d’aquest vi és impulsar una varietat de raïm autòctona –el premsal blanc– fins a l’àmbit de l’excel·lència. "No és un raïm qualsevol, ja que l’única zona del món que el cultiva són les nostres Illes", assegura.
També a Ara
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.